Kerülje a fertőzést és hagyja abba a járványt.

0
1558
Kerülje a fertőzést és hagyja abba a járványt.

Fertőző feltételek teret évente sok millió ember veszíti el az életét, mert a kolera, dengue-láz, vérhas, a malária, a Zika, Ebola, valamint agyhártyagyulladás. Különösen veszélyben vannak gyermekek 5 év alatt, ami hasmenéssel járó betegség, illetve a tüdő gyakran bizonyítja, hogy halálos. A CRS beavatkozik a elkerülése, valamint a tudatosság.

Fertőző betegségek általában elkerülhető, illetve kezelhető, feltéve, hogy a magánszemély az értesítés módja a fertőzés, valamint technikák terápia. Ez elsősorban a munka, a Svájci vöröskereszt (CRS) a globális mértékben keresztül igénybe szúnyog internet, keringés, biztonságos higiéniai, hogy megszüntesse a baktériumok, valamint az intervenciós önkéntesek azonosítani a betegség, valamint a felismerési a lakosság körében, hogy hogyan kell megállítani a vírus terjedését.

Életmentő rovar szövedék

Életmentő rovar szövedékA fő halálok között a gyerekek 5 éves kor alatti, akiknek a felét vannak babák, ez állt által gyógyítható körülmények között A leginkább fogékony gyermekek élő afrikai nemzetek délre, a Szahara. Az alábbi, a szúnyogháló egy hatékony eszköz megőrzése él, megállítani a terjedését a betegség által küldött rovarok, mint például a malária. Használatuk tartalmazza a kármentesítés helyeken nem kívánatos, mint az álló vizek, amely mellett a kikapcsolódás ezek a rovarok.

Határozza meg a betegség. Rendkívül megbízható, ellenőrzött, hogy a képzés az önkéntesek felismeri, valamint a jelentés betegség nagyon fertőző. Gondoskodik a fertőzött személyek marad, az az igazság kivitelezhető, hogy a szár a járvány, a bud.

Összefüggésben feladat a CRS a Togo, önkéntesek kiderül, hogy azonosítsa a 3 leggyakoribb betegségek a nemzet: a dzsungel, láz, tüdőgyulladás, valamint a vérhas. Több ezer fiatalok elemeztük, valamint a kezelt által az önkéntesek. Jelenleg is a térségben, 96% – a gyerekek 98% – a várandós nők alvás alatt rovar hálók megtermékenyített rovarirtóval.

A enfant sur douze meurt avant gyermek cinquième anniversaire principalement des lakosztályok de la diarrhée, d ‘ une pneumonie ou du paludisme. Des szerelem qui pourraient être prévenues ou traitées avec des menedzsment simplex. Les programok de la Croix-Rouge prévoient essentiellement des mesures de prévention, d ‘amélioration de l’ hygiène et de réduction des maladies infantiles dans les falvak très éloignés des dispensaires.
A félreértés elkerülése végett van alapvető jelentősége hasonlóképpen Guineában, komolyan befolyásolja a járvány az Ebola 2014-ben. A rendszer jelez, valamint a cselekvési képzett önkéntesek a CRS lehetővé teszi, hogy meghatározza, valamint foglalkozik a betegség a elválasztott régiók. Mint sok más feladatokat az ilyen típusú, a CRS együttműködésben dolgozik a környéken egészségügyi minisztérium.

Gyorsan cselekedni

Gyorsan cselekedniA Vörös Kereszt tiszteletben tartja a koncepció, amely szerint a kezelés kötelessége a wellness rendszer, a kezelés helye, míg a szervezet foglalkozik adják le tudás, fenntartása a helyi szereplők, valamint lehetővé teszi a kisegítő orvosi támogatása. Ez különböző mindazonáltal abban az esetben, ha a természeti katasztrófák, mint például a rengések vagy viharok, amelyek csökkentik a wellness rendszer a sérült nemzet. Ebben a helyzetben a CRS segíti leküzdeni a helyzetet, a megkönnyebbülés hasonlóképpen gyógyítani feltételek határozták meg a lépéseket a megelőzés, a járványok. Abban az esetben, ha egy katasztrófa, azt is szükséges, hogy visszaállítsa a hozzáférést a víz, valamint az egészségügyi rendszerek biztonságos, hogy tiszta maradjon az átviteli baktériumok.

Ez a tematikus ötlet az SRC cselekvési, hogy a legújabb minták, katasztrófák, valamint katasztrófa kezelése tekintetében wellness. Körvonalazza az SRC alapvető elvek, valamint kiemelt tevékenységi területek, egészségi állapotra vonatkozó, valamint a wellness iparág vészhelyzet esetén.

Ne a break out

Ne a break outAmikor robbanó járvány, kolera, pestis, vagy az Ebola, a CRS küld küldöttek wellness a régiók befolyásolja, valamint, hogy megtalálja lépések ellen a betegség terjedését, valamint a regionális hatóságok. Továbbá ebben a helyzetben, a megértés, valamint az alkalmazás politikák higiéniai vagy a kritikus érték.

Szintén a fertőzések nem halálos az oka a nyomor, valamint megsemmisítése: ha az egyének vagy a beteg nem tudok dolgozni, ontotta növény, valamint ezt követően a bevétel. A wellness projektek aktív a több nemzetek, a CRS kilépett ez a spirál a szenvedés: a wellness között az elsődleges problémák, a fenntartható növekedést.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here