Hogyan lehet elkerülni a blokkoló fogyás, ha a diéta

0
1464
Hogyan lehet elkerülni a blokkoló fogyás, ha a diéta

Ha megfelelő a diéta továbbá lényeges, hogy meghatározzuk a kalória szüksége van, minimális (basic), valamint soha többé nem megyek alatt. Túl gyakran látom, diéta, diplomával, hogy a kalória-sok túl alacsony, akkor is sokkal alább felsorolt alapvető metabolikus ráta. Ez létrehoz megindítását a tárolás beállítás (lásd a rövid cikk a nagyon alacsony kalóriatartalmú étrend tervek).

Annak biztosítására, nem zuhannak bele a tárolási mód, szükséges, hogy meghatározza a minimális mennyiségű kalóriát vehetsz létrehozása nélkül a stagnálás, az anyagcsere, illetve az után, hogy fontolja meg, hogy ez a korlátozás az alább felsorolt ami nem megy.

Az első dolog az, hogy azonosítsa a kalória követel minden nap legalább is sosem alatt

Az első dolog az, hogy azonosítsa a kalória követel minden nap legalább is sosem alattKészítsen anyag hiány kalória. Hogy a testzsír szüksége, hogy mindenképpen hozzon létre egy kis kalória hiány. Még a megfelelő technika az, hogy csökkentsük kissé a bevitt kalória kihasználásával az adott metabolikus jel, hogy egyes élelmiszerek, küldje el a tudat, hogy lehetővé teszi a test istállót kövér.

Az egyik tipikus szabványok javasoljuk, csökkenti a kalória-bevitel által 500-1000 kalóriával naponta, ezzel szemben a szinten kalória karbantartás. Hiány 500 kalóriát naponta, ami azt jelenti, hozzon létre egy hiány a heti 3500 kalóriát, ami a különböző kalóriát tartalmaz, mint fél kiló zsír.

Így elméletileg ez mindenképpen veszíteni szóló, fél kiló testzsír minden héten. A hiányt 1000 kalória/nap meg kell, hogy fészer vonatkozó 1 kg hetente. Az igazság az, zsírégető kifejezetten nem követi ezt az elvet, s azt javasolta, hogy csökkenti a kalória-felhasználást az által, hogy 500-750 kalória/nap az optimális képest szintű karbantartás. A fennmaradó lehet elérni egy kis testmozgás. Ezzel a módszerrel maximális eredmények eléréséhez a fogyás.

A munka, ennek ellenére szívesebben használom a megközelítés százalékos, valamint a tapasztalatom szerint sokkal több MEGFELELŐ, BIZTONSÁGOS. Lehetővé teszi számomra, hogy sokkal jobb, szabó a hiányt, valamint marad a veszély a szélsőséges csökkentése a kalória-fogyasztás, valamint a felszámolás, a tárolás beállítás. Először meg kell, hogy csökkentse 15-20% – a a kalória felhasználás. Ez egy megfelelő kalória hiány, amely lehetővé teszi, hogy olvad a zsír, valamint megtartja a sovány izom (lásd a 3. pont).

Ha haladhatja meg a 20% – os lehet veszíteni az izomtömeg pedig lelassul az anyagcsere-folyamat. Ha a hiány olyan magas, ez tökéletes is okos, hogy használja a technikát, a ciklus, azaz növeli a kalória-bevitel rendszeres időközönként annak érdekében, hogy bolond a testet.

Elvileg kell, hogy mindig kezdjük egy kis hiány, illetve alacsonyabb a kalória lassan akár a legnagyobb hiány szemben érkezik egy magányos akció. Valójában láttam, hogy a diéta, hogy készítsen egy nagy kalória hiány, mert az izomtömeg veszteség, valamint a ravaszt, a tárolás beállítás. Így jobb, hogy fészerben egy minimális kalóriát a edzés helyett egy túlságosan is csökkentheti a kalória az étellel.

Paradox módon, a LEGJOBB MÓDSZER, hogy tisztázza zsírt enni még bizonyos időpontokban, a nap, amely lehetővé teszi a testet, hogy hozzon létre egy sok Leptin (amely jelzi a szervezet, hogy gyorsul az anyagcsere), kiválasztja a megfelelő élelmiszerek, valamint egy minimális gyakorlat (cardio, valamint anaerob), amely lehetővé teszi számunkra, hogy tisztázza a felesleges zsír nélkül csökkenti az anyagcserét.

Építeni szinten tartani, az izmok

Építeni szinten tartani, az izmokMivel az izom anyag metabolikusan energikus, amely az aids, hogy kalóriát éget még a fennmaradó, amíg alszol, vagy megtekintése közben TV, létfontosságú, hogy ÉPÍTENI, valamint a FENNTARTÁSA átalakulni egy gép, hogy elválik kövér.

A testület elemzi kerülendő ételek, mint egy probléma, ALULTÁPLÁLTSÁG, majd általában lelassítja az anyagcserét, illetve a boltban könyveket. Hogy megakadályozzák az lenne a helyes, hogy eszik 3 óránként, kis nasit.

Ezzel szerez be használt, hogy többet eszik, mint volt valójában valaha volt tiszta marad az éhség, valamint a tárhely beállítása. Továbbá, ha a szervezet nem kap ételt több, mint 3 óra vagy 3, valamint egy ötven százalék óra, kezdődik a hatás izomtömeg. Ez a jel a “kannibalizmus” az interretto a kezel állandó.

Soha nem marad egy kalória hiány is hosszadalmas

Soha nem marad egy kalória hiány is hosszadalmasAmikor annak ellenére, hogy jelentős kalória hiány nem figyelhető meg több zsírégető, mert lett egy FENNSÍK, általában gyakran hajlamos arra, hogy emelje fel a hiány, még mindig csökkenti a napi kalória. Bár néha ez a munka, hogy megtörje a fennsík, gyakran kiváltja egy további “IMPIGRIMENTO” az anyagcserét.

A legjobb pont az lenne, hogy növelje kalóriát, több napig, vagy talán egy pár hétig. Az eszközök változnak, a súlya a test funkció csökkenti a hatalom ára kiadás létezik egy kalória hiány vagy növelése a helyzet túlzott kalória(persze, úgy kell viselkedned, arra az időre a nap legjobb, csak ebben az esetben növeli a metabolikus ára).

Egy rövid életű növeli a kalória, amikor a fennsík kínál EREDMÉNYE, hogy a test, hogy többé már nem probléma az alultápláltság, ami ezután marad, hogy tisztázza a kalória. Ez a megközelítés a ciklusok, hogy néha használom az emberek konkrét esetekben. Minél nagyobb a csökkenés kalória támogatott, valamint extra kiderül, hogy létfontosságú, hogy alternatív alkalmanként nap “hiper -, hypo-kalória”. Természetesen minden kis dolog fogják értékelni egy eseti alapján a kapott eredmények.

Csepp súlya lassan. Objektív a fél kiló hogy 1 kiló hetente. Nem rohan, pont. A legjobb módszer, hogy tisztázza kövér VÉGLEGESEN nélkül vedlés izom, hogy csökkenti a súlyt lassan, megakadályozva, éles vágások kalória. A cél az, legfeljebb 1 font/hét. Ez azonosítja az iránymutatás, mint a standard, a biztonságos, súlycsökkentés.

Amikor veszítesz, több mint 1 kg, gyakran, van továbbá elvesztése izom, kivéve, ha jelentős mennyiségű súlyt fészerben. De sok ember, elvesztése, több mint 1 kg egy héten azt jelenti, hogy meg kellene többet fogyasztanak (mert csökken az izomtömeg), szemben azzal, hogy kevesebbet egyenek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here