A pandémia a mentális betegség csúcsához vezethet: hogyan lehet megelőzni

0
1840
A pandémia a mentális betegség csúcsához vezethet hogyan lehet megelőzni

Az egyik kutatási tanulmány, egy ilyen élmény fog megjegyzés az életünket, az élet. Majd elviselni a következményeket a mentális szempontból, lesz, aki jelenleg a törékeny, valamint azok, amelyek gondoltam “egészséges”. Az ennek eredményeként fontos, hogy ismerjék fel, csak hogy ön minden bizonnyal tudja, hogy megakadályozzák a hatások a fejemben.

Orvosi Szakmai Orvosi Pszichológia

Orvosi Szakmai Orvosi PszichológiaÉlő, egy járvány lehet traumatizzarti örökre, azt állítja, pszicho-terapeuta, Steven Taylor, tanár, valamint a tudományos pszicho-terapeuta, a szétválás, a Pszichiátria, a University of British Columbia. Egy cikk a Guardian, Taylor kiemelve a leglényegesebb tényező a tanulmány, amely az adatok, amelyek kapcsolódnak epizód a legutóbbi, tapasztalt pontosan, hogy a pszichológiai eredményeit egy járvány, az azok között, akiknél a karantén azok között, akik ténylegesen megszerezte a fertőzés, messze minimális lehet bővíteni az időben.

Többek között a kezdeti hatásai az elismert van a nő a nyugtalanság, a kényszeres vásárlás a szupermarketben, az terjed a fogalmak cospiracionist, a terjedését sok rasszista gondolkodásmód, valamint a lopás, valamint fosztogatás igazi, kifejezetten az időtartama kénytelen elszigeteltség. A korábbi tapasztalatok, például az influenza járvány, 2009, valamint a Sars-járvány, a 2003-as, szintén tanít bennünket, hogy “vészhelyzet közegészségügyi lehet tartós hatása, a pszichológia, a népesség. Abban az esetben, ha a Covid-19, néhány ezek a hatások már nyilvánvaló: sok személy ontotta munka, valamint a tapasztalat monetáris problémák; másoknak kell vigyázni a pusztítás, a veszteség, az tetszett is, házasságok, valamint a kapcsolatokat minden bizonnyal összeomlani a stressz, a blokk”. A kényszerű karantén kifejezetten izmos, valamint a káros azok számára, akik szenvednek, mentális betegség, krónikus betegség, vagy él egy erőszakos kapcsolatból, de lehet, pszichológiai hatások, még azok is, akik azt gondolni, érzelmileg biztonságos.

Támogatja ezt a fogalmat, egy tanulmány, megjelent a folyóirat, a Lancet Pszichiátria, megemlíti, hogy a végén a sürgősségi lehet számos epizód érzelmi kár, hogy az emberek. Az a helyzet, hogy lehet, mert általában a mentális problémák, nem csak az egyének, jelenleg beteg, mielőtt kitör a járvány, hanem a “racionális” egyén lehet, hogy találkoznak ezzel a probléma.

Negatív hatásait a járvány

Negatív hatásait a járványA káros eredményei a járvány az egyének mentális betegség, valamint a mentális wellness, az alapvető népesség lehet tovább fokozta a félelem, a magány, s elhatárolja a fizikai. A veszélye, önpusztítás lehet társul a stigma felé a betegek Covid19, valamint a háztartások. Között a fertőzött, akkor továbbá olyan személyek, akik a korábbi pszichiátriai probléma, hogy előfordulhat, hogy a romló tünetek. De a forgatókönyv által azonosított szilárd kérdések az egészségügyi, valamint a szigorú eljárások a magány, szorongás, depresszió, valamint blog post traumás szorongás probléma befolyásolhatják az egyének, hogy a korábban már csalódott jele mentális egyensúly.

Aztán ott vannak egyének, még mielőtt a fertőzés valójában kiderült, önpusztító tendenciák. Ezek add fel, kérjen segítséget, hogy félek a torlódás a segítséget, megoldásokat, vagy, hogy bármilyen vita egy üzemeltető alá fertőzés. Azok után, hogy a kockázat az, hogy valójában ontotta feladat, vagy alávetni problémák gazdasági jellegű, vagy a jövőbeni kilátások, mint a diákok, hogy zavarta a tudományos pályát. Nem csak, hogy: a szükséges karantén lehet bővíteni az események a hazai fizikai erőszak, valamint a visszaélés alkohollal is súlyosbítja a problémát, társadalmi elszigeteltség, jelenleg tapasztalt bizonyos személyek, különösen azok számára, hogy kell kezelni a gyász kapcsolódik a betegség. Kockázati szempontokat, ezt követően, a hozzáférhetőség, a fegyverek, a lakás vagy a “feljegyzések megbízhatatlan a média” a különböző, egyéb önálló destructions, valamint a járvány.

A javasolt megoldások, amelyet a szakértői csoport haladhatja meg a tipikus eljárások elkerülése mentális betegség. Szükséges, akkor tisztázzuk, “reakció interdiszciplináris, valamint jelentős”. Támaszkodva a kiemelt kérdések azt javasolta: a végrehajtás okos dolgozik, érzelmi támogatás távolságban, egy erősítése, a hálózat, a szociális szolgáltatások, valamint az azok elleni erőszak, gazdasági segítségnyújtás, valamint az élelmiszer -, valamint a folytatása órákat az iskolában keresztül az elektronikus korlátozások az eladó szerszámok, stb.

Ez az annak megállapításához szükséges, valamint a kínálat sürgősségi, valamint azonnali eszközök, valamint bizonyos szolgáltatások támogatják ezeket az embereket.

Hogyan előzzük

Hogyan előzzükEnnek következtében a vizsgálatok során készített szerte hasonló forgatókönyv (például a SARS járvány 2003), pár technikák hasznosnak bizonyult, hogy a támogatás megelőzni ezeket a kérdéseket:

Létrehozzák az országos, illetve a regionális multidiszciplináris csoportok állnak, pszichiáterek, pszichiátriai ápolókat, szakmai pszicho-terapeuta, valamint számos más kategóriában lelki wellness szakemberek
Ez egy világos módon az információk, naprakész, valamint pontos a járvány, hogy tartalmazza az érzés a bizonytalanság is aggódni; az információkat társult különösen a terápiás tervet, a rekord a követés, a progresszió, a state of health and wellness, valamint az kellene, hogy alloted, hogy az emberek is a család tagjai.

Ösztönözze a kommunikációs csatornákat, hogy “biztonságos” a kettő között az a személy, valamint a családi, például beszélgetés, mobiltelefonon, illetve alacsonyabb a magány.

Rendszeres tesztelés jeleit szorongás, szorongás, divatok suicidarie az egyének feltételezett fertőzés vagy a fertőzés nyilvánvaló, valamint a wellness dolgozó szakemberek, egészségügyi létesítmények, valamint fertőző osztályok. Ha úgy találja, hogy a mentális egészségügyi probléma, az ajánlat egy időben történő beavatkozás-típus pszichoterápiás (a “stressz-adaptáció” design között a leggyakrabban használt), vagy pszichológiai, bármilyen segítséget gyógyszerek, azonban a “bázis”.

Félj, kiszámíthatatlanság, valamint a stigma gyakoriak a katasztrófa helyzetekben, az ökológiai, járványok, valamint a járványok okozta a vírusokat, valamint megakadályozhatja, hogy a beavatkozások-a klinikus orvos, beleértve a vonatkozó mentális egészség. Kezdve a tapasztalat az utolsó járvány, valamint a hatása, pszichoszociális, elengedhetetlen megállapításához szükséges vizsgálati eszközök, támogatás, – kezelés, – szolgáltatások elkötelezetten védi az embert, valamint azt is, hogy a mentális egészség.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here