Hogyan lehet energiát megtakarítani az elektronikus eszközök

0
1405
Hogyan lehet energiát megtakarítani az elektronikus eszközök

Az elektronika teszi ki jelentős részét az energiaköltségek. Számítógépes rendszerek, nyomtatók, valamint a Wi-fi routerek egyedül képviseli a 25% – a az elektromos áram számlát, ára kemény átméretezéséhez. Sőt, akkor is, ha az egyik oldalon cég kínál új elemek, amelyek sokkal kevésbé drága szempontjából energia-bevitel, a különböző egyéb, a nevel használata az eszközök egy eredmény a pénzügyi megtakarítások egy extra hatékony változat. Mivel nehéz használni, kevesebb az eszközöket, sőt, minden bizonnyal használja őket, hogy egyre több a gyakran, itt van néhány ötlet, hogy megvalósítja a jelentős energia-megtakarítás mintegy 30% – kevésbé a villamosenergia-költségek, a számítógép, modem, nyomtatók, akkumulátor töltő, mobil telefonok, valamint a tabletták.

Csak hogy takarékoskodjanak az energiával, a digitális kütyü? A tanács minden.

Csak hogy takarékoskodjanak az energiával, a digitális kütyü? A tanács minden.A minialkalmazások fogyaszt villamos energiát folyamatosan vannak kapcsolva, így letiltani őket, az energiatakarékosság, azonban egy részük továbbra is fogyasztani akkor is, ha ön szerint ki: megközelítőleg 75% – a a teljes elektromos energia-bevitel tekintetében digitális azért van, mert a szabad tonna szellem (a power digitális eszköz fogyaszt, ha nem indul el, de van csatlakoztatva az elektromos hálózathoz).

Például, ha egy akkumulátor töltő meleg még ha nem is betöltése semmilyen tárgyat, biztos lehet benne, hogy csökken az energia. Még rosszabb, még szerkentyű, hogy írja be a készenléti állapotot, szemben azzal, hogy bezárják. Van egy egyszerű trükk, hogy teljesen kapcsolja ki ezek az eszközök, valamint azok után, hogy sok szellem: húzza ki a dugókat. Sok a családok nagyobb, mint a sok elektromos kütyü. Vegye le őket, függetlenül lehet egy kicsit nehézkes.

Azonban, ha van egy elosztó, rendezheti, hogy a kütyü kívánja tiltani, közösen: például a SZÁMÍTÓGÉP, a képernyő a nyomtató. Ezt követően csak kapcsoljuk ki vagy külön-külön a teljes fogyasztás után kapcsolja ki a különböző eszközök. A pontosan ugyanazon a Wi-Fi router. Az kapcsolja le az elosztót fog kerülni számos mp naponta, de minden bizonnyal menteni, hogy ne csak egy év.

Hogyan mentsük meg a tüzelőanyag-felhasználás a számítógép, modem, majd a nyomtatók

Hogyan mentsük meg a tüzelőanyag-felhasználás a számítógép, modem, majd a nyomtatókMinden számítógép testre szabhatja a terv az energia bevitelt, mint például, hogy azonosítani azt az időt, ami után a számítógépes rendszer megy stand-by módban van, vagy a kijelző kikapcsol. Akkor is válassza ki az erő, a képernyő fényerejét. Egy számítógép működik, alacsony energiaszint valójában kevesebb energiát használ.

Sokkal jobb, hogy kapcsolja ki a számítógépet, amikor nem használja: akkor is, ha azt tapasztalja, hogy egy kis növeli az energia, amikor egy számítógépes rendszer elindul, ezt a kiadást, sokkal kevesebb, mint a felhasznált energia egy számítógép, amely továbbra is, hogy hosszabb ideig. Javasoljuk, hogy kapcsolja ki a képernyő, ha nem mosting valószínűleg használja a PC-n nagyobb, mint 20 perc is kapcsolja ki a számítógépet, ha nem használja, nagyobb, mint 2 óra. Figyelni ezeket az alternatívákat, a potenciális energia megtakarítás is jelentős. Számos inquisitiveness: a képernyővédő nem minimalizálja a hatalom használatának, a monitor, valamint a laptopok hasznosítani sokkal kevesebb energiát, mint otthon számítógép.

A Modem router is. Annak ellenére, hogy mindkét nem a sok energiát, a lakások többsége, ők soha nem kapcsolja ki. Ne feledje, hogy csatolja ezeket power strip, hogy állítsa le könnyedén Nyomtatók, valamint a képernyők. Ha megkövetelik, hogy vesz egy nyomtató, vagy egy új monitor, ne feledje, hogy a tintasugaras nyomtatók enni, akár 90% – át, sokkal kevesebb energiát, mint a lézer nyomtatók, valamint a TFT képernyők (Vékony film Tranzisztor, a használt technológia az LCD ellenőrizze aktív mátrix) kell csak 25% – a hatalom képest egy régi KATÓDSUGÁRCSÖVES( szint kijelző crt).

Hogyan spórolhat a fogyasztás telefon, elektronikus kamerák, mobil mobiltelefonok

Hogyan spórolhat a fogyasztás telefon, elektronikus kamerák, mobil mobiltelefonokMobiltelefon, vezeték nélküli telefonok vagy digitális fényképezőgépek. Javasoljuk, hogy használja az akkumulátorok: számos kutatási tanulmány valójában kiderült, hogy vannak extra gazdaságos, ezzel szemben a nem újrahasznosítható elemek.

Tablet-re, valamint a mobiltelefonok. A megtakarítások ezen a területen fejezik ki, hogy maximalizálja a méret az akkumulátort. Hogy megakadályozzák tölteni bármilyen okos készülék vagy tabletta-a leggyakoribb, az elsődleges lépés az, hogy használja az energiatakarékos beállítás.

Úgy tűnik, kisebb, még kapcsolja ki az eszközt az este folyamán, ha nem várja egy telefonhívás, ez minden bizonnyal megőrizni egy csomó akkumulátor.

Beállítása a megvilágítás, a kijelző pedig továbbra is a deaktiválása a wallpaper egy nagyszerű módja annak, hogy sokkal tovább tart az akkumulátor.

Nem olyan, mint a társadalmi-függő, azonban, hogy megszüntesse az alkalmazás a Facebook lehet a mozgás hasznos: sőt, A the Guardian szerint, anélkül, hogy ezt az alkalmazást, save 15% – a az akkumulátor iPhone bankban is annyira, mint 20% – os Android okos készülék.

Amikor nem jelenti azt, hogy használja a wi-fi, Bluetooth, 3G internet, vagy 4G több, mint fél óra, ez azt szolgálja, hogy kapcsolja ki őket. Pontosan ugyanaz a javaslatok vonatkozik, nem alapvető fontosságú push üzenetek.

Közel alkalmazásokat megnyitni a színfalak mögött, továbbra is lesz lehetőség, hogy energiát takarítson meg jobban. Az is lehetséges, hogy ellenőrizze, valamint az alacsonyabb energiafelhasználás számos más jelent. Operációs rendszer az Apple jelenlegi lehetővé teszi, hogy vigyázzon, hogy mely alkalmazások enni, a legtöbb pedig az Iphone tudja használni az Alacsonyabb fogyasztású Mód, amely még három óra használat az akkumulátor legalább. A világ Android, manuálisan is elindíthatja a beállítások egy hasonló lehetőség, amely korlátozza, hogy a lokalizáció szolgáltatások, a rezonancia, valamint a frissítéseket az e-mail. Ott szintén nevű alkalmazás MENJ Takarékos, amely azonnal kikapcsolja a Wi-Fi-vel, valamint 3G a képernyő kikapcsol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here